Lempäälän Tennisseura sarjatenniksessä sarjaporrasta alemmaksi

Tennismestaruudet ratkottiin tasokkaassa turnauksessa

Minitenniksessä Kristina Kihn (vas.), Olivia Naskali, Matias Kivitalo ja Theo Maijala. Kuva: Timo Reunanen

Hallikauden Lempäälän tennismestaruuskilpailut kisattiin Kuljun ja Lempoisten sisäkentillä. Jussi Korpela voitti jälleen mestaruuden miesten kaksinpelissä. Mikko Lehtinen laittoi puolustavan mestari loppuottelussa tiukoille ja Korpelan voittolukemat olivat 3–6, 6–3, 10–5. Nelinpelin finaalissa Lehtinen parinaan Olli Nieminen vei voiton isä-poikaparista Jussi Korpela/Tiitus Korpela. Naisten sarjan kaksinpelissä paras oli Elisa Pelttari ja nelinpelissä pari Mervi Vuorinen/Soili Kuittinen.

Alle 10-vuotiaiden minitennisotteluissa lohkopelien jälkeen poikien mestariksi iski Theo Maijala, ja tyttöjen sarjan paras oli Kristina Kihn.

Nuorten kilpapelaajien sarjassa John-Erik HagströmValtteri Sirén loppuottelun tulos oli 6–2, 6–0 Hagströmille. Poikien muiden sarjojen parhaat olivat Markus Lahti ja Valtteri Vuorio. Tyttöjen puolella Iida Valkama oli mestari.

– Nuorten tennisryhmistä on tulossa iso määrä taitavia pelaajia. Kisat osoittivat, että kovaa kehitystä on tapahtunut, iloitsi kilpailunjohtajana toiminut Timo Reunanen.

Miesten sarjatennisjoukkue nousi talvikaudeksi III-divisioonaan, mutta nyt vuorossa oli putoaminen takaisin pykälää alemmaksi. Talvikauden joukkueessa pelasivat Jussi Korpela, Mikko Lehtinen, Arttu Lohi, Olli Nieminen ja Juha Pärkkä. Seuralla oli seniorisarjatenniksessä talvikaudella yhteensä kolme joukkuetta M50-, M60- ja M70-sarjassa.

Hallikausi on lopuillaan ja ulkokentät kohta taas kutsuvat harrastajia. Ohjaus- ja valmennustoiminnassa palataan yhden kesän jälkeen taas normaaliin, kun seura järjestää toimintaa sekä Hakkarissa että Sääksjärvellä.

– Lempäälän Tennisseura järjestää myös tenniksen starttikursseja  kaikenikäisille toukokuun loppupuolella , kertoo Reunanen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?