Kyyhkyläiset

– Satuin näkemään ikkunasta sepelkyyhkyjen tanssin sähkölangalla. Äkkiä ulos kuvaamaan. Sattumaotos onnistui, kun aikaa oli tilanteessa sekunti tai kaksi. Toinen kuva on parittelun jälkeen onnellisen näköisistä kyyhkyläisistä, sanoo kuvaparin lähettänyt Lasse Virtanen.

– Satuin näkemään ikkunasta sepelkyyhkyjen tanssin sähkölangalla. Äkkiä ulos kuvaamaan. Sattumaotos onnistui, kun aikaa oli tilanteessa sekunti tai kaksi. Toinen kuva on parittelun jälkeen onnellisen näköisistä kyyhkyläisistä, sanoo kuvaparin lähettänyt Lasse Virtanen.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>