Olkkarin Wappu keräsi yli 11 000 euroa Kimbiliolle

Auringonpaiste helli 1. toukokuuta vapunjuhlijoita, kun koko perheen tapahtuma Olkkarin Wappu valtasi Lempäälän. Birgitan kirkon läheisyyteen keskittynyt tapahtuma järjestettiin jo kahdeksannen kerran.

Gospel Ridersin moottoripyöräkyyditykset olivat kovasti lasten mieleen. Kuva: Tuukka Lehtonen

Lempäälän seurakunnan, Kimbilion ja kahvila Olkkarin yhteistyössä järjestämä tapahtuma houkutti väen mukaan tekemään hyvää. Olkkarin Wapussa kerättiin Kimbilio – Turvakoti Tansanian naisille -hankkeeseen yli 11 000 euroa.

Lempäälän-Vesilahden Sanomien toimitukseen kiiri kehuja hienosta tapahtumasta.

– Oli oikein hauska ja hieno tapahtuma mikä ehkä kertoo sitä että Lempäälässä talkooväki ja yhteisöllisyys on paljon paremmassa jamassa kuin monella muulla lähialueen paikkakunnalla, ensimmäistä kertaa Olkkarin Wappua viettämässä ollut Tuukka Lehtonen totesi.

Gospel Ridersin moottoripyöräkyyditykset olivat kovasti lasten mieleen. Kuva: Tuukka Lehtonen

Myllyrannan jäätelökioski ja poniajelut houkuttivat perheen pienimpiä. Kuva: Tuukka Lehtonen

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>