Sale Vesilahti sai uuden myymäläpäällikön

Anu Näpärä on aloittanut Sale Vesilahden myymäläpäällikkönä Tommi Niemisen siirryttyä kesällä avattavan Sale Suupan myymäläpäälliköksi.

– Siirryn Pirkkalan keskustaan avattavaan uuteen myymälään. Vesilahdella vietetyt viisi vuotta kuluivat varsin nopeasti, Nieminen kertoo.

– Olen pitänyt erityisesti ihanista asiakkaista ja työtiimistäni.

Parasta on ollut toiminnan kehittäminen, Nieminen hymyilee. Alkuvuonna myymälä uudistui Saleksi, jotta valikoima ja palvelut saatiin vastaamaan paremmin asiakkaiden kysyntää. Myös Vesilahden sivuapteekki siirtyi myymälän tiloihin.

Toijalalainen Anu Näpärä on työskennellyt Pirkanmaan Osuuskaupassa kymmenen vuotta, josta kolme vuotta esimiehenä. Vesilahteen hän siirtyy Tampereen Puutarhakadun Salesta.

– On ihanaa päästä maaseutupaikkakunnalle töihin, sillä olen itsekin kotoisin maalta, Näpärä kertoo.

Sale-myymälä pysyy kylän edullisimpana ja valikoimaltaan monipuolisimpana, lupaa uusi myymäläpäällikkö.

– Hintojen halpuuttamiseen otetaan mukaan myös paikallisia tuotteita. Kuuntelemme asiakkaiden toiveita herkällä korvalla jatkossakin valikoimaa kehittäessämme, Näpärä kertoo.

Näpärä odottaa jo kesää, sillä silloin mökkiläiset tuovat mukavaa lisävilskettä Vesilahteen.

– Hyvä asiakaspalvelu on yksitoistahenkisen tiimimme valttikortti, tule vaikka paikanpäälle ja koe itse. Saatan jopa kysellä grillausvinkkejä asiakkailta, jos näen, että ostoskorissa on grilliherkkuja, Näpärä nauraa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?