Suurkirppis valtaa jälleen Villa Hakkarin alueen

Viime keväänä ensimmäistä kertaa järjestetty koko perheen suurkirppis sai tuolloin jo niin suuren suosion, että päätös tapahtuman uudelleenjärjestämisestä syntyi jo tapahtumapäivän aikana. Tapahtumaa verrattiin jopa perinteisiin Kuokkalankosken markkinoihin.

– En olisi ikinä uskonut, että myyntipaikat laitettiin tänä vuonna myyntiin jo helmikuun puolella. Maaliskuun loppuun mennessä mukaan olikin ilmoittautunut jo saman verran myyjiä kuin edellisen kevään tapahtumassa oli mukana kokonaisuudessaan. Tapahtuma kasvaa siis hyvää vauhtia, ravintoloitsija Arto Rastas sanoo ja enteilee tapahtumasta uutta perinnettä.

Tapahtuman onnistumisesta ja suosiosta kertoo jotain myös se, että suurin osa viime kevään yhteistyökumppaneista lähti innolla mukaan myös tänä vuonna. Luvassa on jälleen muun muassa ponitalutusta, jalkapalloilua, aktiviteettirataa ja taiteilua. Ja tietenkin kartanon klassista lohikeittoa, ja vastapaistettuja vohveleita. Tämän kevään vetonaulana toimii lastentaikuri Paspartuu, jonka näytöksestä pääsee nauttimaan veloituksetta, kiitos Lempäälän kunnan kulttuuripalveluiden.

– On ilo järjestää tällaisia tapahtumia, kun kaikki ovat innolla mukana toteutuksessa, niin kunta, yrittäjät kuin asiakkaatkin Rastas myhäilee tyytyväisenä.

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>