Helkanuoret kolmansia kanteleensoitossa

Outi Sanen (keskellä) vetämä Lempäälän Helkanuorten ryhmä voitti kolmannen palkinnon Kanteleliiton kansainvälisessä kantelekisassa.

Lempäälän Helkanuoret voitti kolmannen palkinnon ja erikoismaininnan, joka on Kanteleliiton kustantama designkotisivun, kansanmusiikin avoimessa sarjassa 7. toukokuuta Kanteleliiton järjestämässä neljännessä kansainvälisessä kantelekilpailussa Kaustisella.

– Olemme hyvin onnellisia kolmannesta sijastamme. Ohjelmistossamme oli Torupillilugu Suurejaanista, Tikkupotpuri Keski-Suomesta ja viimeinen kappale Maanitus lopetettiin mossaten, sanoo kanteleensoittajien vetäjä Outi Sane.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?