Moottoripyöräilijä hurjasteli Vesilahdessa

Poliisipartio havaitsi Rautialantiellä perjantaina 5. toukokuuta hieman klo 19 jälkeen koulukeskuksen suunnasta tulevan moottoripyörän, joka liikkui kovalla nopeudella. Tutka mittasi vastaantulevan moottoripyörän nopeudeksi 102 km/h. Alueen nopeusrajoitus on 50 km/h.

Poliisipartio kääntyi moottoripyörän perään, joka kääntyi Rautialantieltä Vesilahdentielle ja sieltä edelleen Valkkistentielle. Valkkistentiellä moottoripyörä kiihdytti voimakkaasti nopeutta ja lähti ajamaan kohti Koskenkylää. Valkkistentiellä moottoripyörän keskinopeudeksi mitattiin 95 km/h alueella, jonka suurin sallittu nopeus on 60 km/h.

Moottoripyörä saatiin lopulta pysähtymään ja sen kuljettajaksi ilmeni vuonna 1997 syntynyt paikkakuntalainen mies. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun. Tapahtunutta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?