Pentti Hietanen perheineen äitienpäivänä Vesilahdessa

Äitienpäivänä Vesilahden kirkossa kuullaan monilahjakasta Hietasen perhettä Rakkauden hengessä -teemalla. Lions Club Vesilahti/Kurjettaret järjestämän konsertin tuotto käytetään lyhentämättömänä Punainen Sulka -keräykseen ja paikalliseen hyväntekeväisyyteen.

Tenori Pentti Hietasen, hänen vaimonsa Heini Hietasen ja heidän muun muassa The Voice of Finlandista tutut tyttärensä Iina ja Roosa esittävät Vesilahden kirkossa tuttujen hengellisten laulujen lisäksi myös muuta ohjelmistoa.

Heini, Iina, Pentti ja Roosa Hietanen konsertoivat Vesilahden kirkossa järjestettävässä hyväntekeväisyyskonsertissa äitienpäivänä.

– Ohjelmistossa otetaan huomioon äitienpäivä, Pentti Hietanen lupaa.

Sen verran hän suostuu paljastamaan illan ohjelmasta, että Vesilahdessa kuullaan ainakin koko perheen yhteisnumeroina Silta yli synkän virran ja The Prayer. Ohjelmisto on pääasiassa suomenkielistä.

Laulamisen lisäksi Heini Hietanen soittaa pianoa ja Pentti Hietanen tarttuu akustiseen kitaraan. Lauluja esitetään sekä erikseen että yhdessä monena eri kombinaationa.

Keväällä ja kesällä Hietasen perhettä nähdään esiintymässä muun muassa Kangasalan torilla reformaatiojuhlassa, Säkylän kirkossa, syntymäpäivillä ja hääjuhlissa. Iina ja Roosa Hietanen keikkailevat myös kahdestaan.

Äitienpäivää Hietasen perhe viettää yleensä ruuan merkeissä. Pehtti Hietanen kertoo, että isoäitien kanssa mennään joko äitienpäivälounaalle tai kokataan kotona koko perheelle ateria. Tällä kertaa äitienpäivä vietetään kuitenkin Vesilahdessa. Paikkakunta on perheelle hyvin tuttu ja Pentti Hietanen kertoo, että heidän piti joskus jopa muuttaa Vesilahteen. Kangasala veti tuolloin kuitenkin pidemmän korren. Vesilahden Pizzeria Makasiini saa artistilta erityismaininnan. Sitä on kuulemma vaikea ohittaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?