Timur ja Berat kurittivat Loisketta

Sääksjärven Loiskeen vierailu Kaukajärvelle Ilves-Kissojen vieraaksi jalkapallon kolmosdivisioonassa tuotti tuloksellisen vesiperän, kun pisteet jäivät Tampereelle lukemin 3 – 0. Loiskeellakin oli omat saumansa pärjätä, vaikka loppulukemat tylyt olivatkin. Pelin ratkaisijoina olivat Kissojen kärkkäät Timur Inapshba ja Berat Grabovci, joiden nimiin pelin osumat merkittiin.
Loiske sai jalkeille hyvän kokoonpanon ryyditettynä seitsemän miehen vaihtopenkillä. Maalissa pelasi kauden avausottelunsa kokenut Janne Peltonen, joka toimii nykyään aktiivisena seura-aktiivina, hänen roolinsa on seuran sihteeri.
– Ollaan rehellisiä ja tunnustetaan, että parempi voitti. Me olimme jostain syystä huonoja tällä kertaa, jossittelua ei jäänyt, tunnusti Loiske-piiska Jani Kangasmaa tosiasiat.
Kissojen maalitehtailun aloitti Timur Inapshba, joka on israelilaisjuurinen 38-vuotias pelaaja, jonka ykköslaji on futsal. Suomen kansalaisuuden viitisen vuotta sitten saanut saanut Timur on edustanut futsalissa Suomen maajoukkuetta ja on lajissa moninkertainen SM-kultamitalisti. Futsalissa hän edustaa Tampereen Ilvestä. Jalkapallon puolella Inapshba on pelannut korkeimmillaan kakkkosdivaria ja viime kauden on kunnostautunut kolmosessa armottomana maalipyssynä. Nytkin Loiske-veskari Peltonen oli kaksi kertaa Timurin edessä voimaton.
Kissojen kolmannen maalin tekijäkin on kiinnostava persoona, sillä tulisieluinen Berat Grabovci on Kosovon albaani, joka on pelannut nuoren kotimaansa pääsarjassa. Suomessa 29-vuotias Grabovci on vaikuttanut pitkään, hän on pelannut muun muassa helsinkiläisessä PK-35:ssa, Porin Jazzissa, Ilveksessä ja FC Hämenlinnassa.
Loiskeella on koossa neljästä pelistä saldo voitto ja kolme häviötä. Sarja on kuitenkin alkanut tasaisissa merkeissä, vain Nokian Palloseura ja HJS Hämeenlinnasta ovat tappioitta. Juuri HJS:n puntariin Loiske joutuu seuraavaksi, kun nuori hämeenlinnalaisnippu saapuu Sääksjärvelle perjantaina 19. toukokuuta.
Sarjaa alempana LeKi-futis on avannut kautensa häikäisevän hienosti kolmella voitolla. Puhdas tili komistui huimalla 6 – 0-voitolla Nekalan Pallosta. Miro Hiltunen (3), Ville Viitaharju (2) ja Miko Heikkilä olivat maalintekijöinä.
Vitosfivarissa Vesilahden Visa nappasi kauden avausvoittonsa, kun PoNu Nokialta kaatui hulppeasti lukemin 6 – 0. Maalin kirjattiin Joona Ruutiaiselle (2), Kalle Mäntymäelle, Riku Nissilälle, Jaakko Aallolle ja Juuso Runsaalle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?