Lauantaina vietetään Ravintolapäivää

Ravintolapäivää vietetään lauantaina 20. toukokuuta ympäri maailmaa. Lempäälässä avautuu ainakin neljä erilaista kahvilaa tai ravintolaa, joissa voi käydä herkuttelemassa esimerkiksi vegaanisia herkkuja tai tsekkiläisen keittiön erikoisuuksia.

Valitse Vapaus – viihdy Vanattarassa -ravintola tarjoaa 100 vuotta vanhalla kantatilalla eettistä kasvis- ja riistaruokaa. Ravintola on mukana Ravintolapäivässä jo kuudennen kerran.

5 Liiturin Kahvilaan toivottavat tervetulleiksi pikkuleipurit Josefiina, Kerttu, Lucie, Anttu ja Jolana. Tarjolla on suolaista ja makeaa suomalaiseen ja tsekkiläiseen tapaan.

Comrade Möggön työmaakahvilan listalta löytyy suolaisia ja makeita vegaanisia herkkuja ja palanpainikkeeksi raikasta inkiväärisimaa.

Niinan Perinnekahvilassa pääsee kahvittelun lomassa leikkimään. Ainakin tuoreita munkkeja, juustokakkuja ja suolaisia piirakoita on tarjolla kahvilan asiakkaille.

Tarkemmin Ravintolapäivän tarjontaan voi tutustua osoitteessa http://www.restaurantday.org/fi/.

 

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>