Lempäälän kuntakonserni palkitsee

Lempäälän kunnan taloudellinen tulos vuodelta 2016 oli kaksi miljoonaa euroa plussalla. Kunta palkitsee työntekijöitään tuloksesta.

Lempäälän kunnan taloudellinen tulos vuonna 2016 oli kaksi miljoonaa euroa plussalla. Tulevaisuusohjelman mukaisesti aiempi viiden miljoonan euron vuotuinen alijäämä oli suunniteltu käännettävän kolmen vuoden aikana. Talous onnistuttiin kuitenkin kääntämään plussalle jo puolessatoista vuodessa.

Kunta palkitsee koko kuntakonsernin henkilöstön hyvästä tuloksesta.  Palkitsemisessa on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja, joista henkilöstö saa valita mieluisen. Palkinnoksi voi saada joko vapaapäivän, 150 euron rahapalkkion tai vastaavasta arvosta liikunta- ja kulttuurietua tai tuotelahjakortin.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>