Yhteisöille avustuksina 23 000 euroa

Lempäälän työväenyhdistyksen saama avustus käyetään vesikaton korjaamiseen ja uusimiseen. Kuva: Jussi Saarinen/L-VS arkisto

Lempäälän kunta on jakanut tänä keväänä yhteisöille avustuksina yhteensä vajaat 210 000 euroa. Avustuksen saajina on yli 90 yhdistystä ja muuta tahoa.

Nuoriso-, liikunta-, kulttuuri ja taiteen perusopetuksen avustukset on jaettu jo aiemmin. Nyt olivat vuorossa kunnanhallituksen päättämät yhteisöavustukset.

Yhdistystaloavustuksina kulttuurihistoriallisten rakennusten kunnossapitoon Lempäälän  kunta myönsi yhteensä 12 000 euroa. Avustuksen saajat olivat Lempäälän työväenyhdistys 4 500 euroa, Kuljun  Työväenyhdistys 3 000, MTK Lempäälä ja Lempäälän Nuorisoseura 1 500.

Yhteisöavustuksia Lempäälän kunta myönsi yhteensä 11 000 euroa. Avustuksen saajat olivat Taito Pirkanmaa 3 000, Lempäälän Rotaryklubi 2 500, Lempäälän Yrittäjät 1 500, Lions Club Lempäälä 1 500, Lempäälän-Vesilahden Matkailuoppaat 800, Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys 500, Lempäälän kunnan Seniorit 500, Lempäälän Pohjola-Norden 500 ja Työväen Sivistysliiton Lempäälän-Vesilahden opintojärjestö 200.

Kunnanhallitus päätti ohjata työllisyyttä edistävinä avustushakemuksina jatkovalmisteluun Lempäälän-Vesilahden Työttömien, Mannerheimin Lastensuojeluliiton sekä Pirkkalan-Lempäälän 4H-yhdistyksen avustushakemukset, joihin on käytettävissä yhteensä enintään 6 000 euroa.

Kunnanjohtajalla on mahdollisuus myöhemmin loppuvuoden aikana hyväksyä enintään 5 000 euroa Suomi 100 -teemaan tai Lempäälän markkinointiin liittyviä avustuksia.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>