Heikki Paavilainen Lempäälä-tarinakilpailun tuomarina

Valkeakoskentien kupeessa oleva vanha Anttilan viljamakasiini voisi kertoa monta tarinaa.

Lempäälän Kehityksen ja yhteistyössä Lempäälän kunnan toukokuun alussa avaamassa Lempäälä-tarinakilpailussa etsitään tarinoita, joilla pyritään Myllyrannan sekä lähialueen ranta- ja maisema-alueiden elävöittämiseen. Kilpailun päätuomarina toimii Lempäälän Kulttuuritapahtumat ry:n puheenjohtaja Heikki Paavilainen.

Tuomaristoon kuuluvat lisäksi tietokirjailija Ritva Mäkelä sekä ohjausryhmän jäsenet Riitta Halme ja Tuula Petäkoski-Hult. Kilpailu jatkuu toukokuun loppuun saakka, ja se on osa Kantri ry:n rahoittamaa ”Koe ja viihdy rannassa” -hanketta.

 

Tarinat voivat olla sekoitus totta ja tarua paikallisista ihmisistä, paikoista tai rakennuksista, kunhan ne liittyvät Lempäälän historiaan tai tulevaisuuteen.

Kilpailusarjoja on viisi: kirjoitettu tarina, video, musiikki, tanssi ja kuva (valokuva, maalaus tms.). Kilpailu on kaikille avoin ja töiden on  oltava ennen julkaisemattomia.

Kilpailun raati valitsee 5–10 tarinaa, joita voidaan tarvittaessa työstää edelleen yhdessä tekijän kanssa. Voittajien kesken jaetaan 1 500 euron rahapalkinto ja voittajat julkistetaan Kuokkalankosken markkinoilla 15. heinäkuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?