Yöjuoksulle pinkaistiin aurinkoisessa säässä

Naisten yöjuoksu järjestettiin Vesilahdessa toisen kerran

Vesilahden Kesonkulmalla kokoontui perjantaina 19. toukokuuta joukko lenkkivarusteisiin sonnustautuneita reippailijoita. Oma Säästöpankin toista kertaa järjestämää Naisten yöjuoksua helli kevään kaunein ja lämpimin sää. Tilaus hyvästä ilmasta oli tehty jo hyvissä ajoin, kertoi konttorinjohtaja Tuomo Helavirta. Ennen juoksun alkua Kesonkulman pihapiirissä tarjottiin muurinpohjalettuja ja lasten ilona oli pomppulinna.

Harri Henttinen veti viime vuotiseen tapaan alkulämmittelyt juoksijoille. Kuva: Katariina Onnela

Tapahtuman nimestä huolimatta paikalle oli onneksi uskaltautunut myös miehiä. Alkuverryttelyn veti viime vuotiseen tapaan Harri Henttinen ja lunasti lupauksensa siitä, että kaikilla on hiki pinnassa sen jälkeen. Alkulämpöä haettiin ilon ja hyvän mielen kautta.

– Muistakaa, että te kaikki olette tähtiä tänään. Kuviot ovat sivuseikka. Pääasia, että tulee hiki, Harri Henttinen pohjusti.

Noin kuuden kilometrin lenkki huipentui tänä vuonna Rautialan juhlataloon, jossa oli tarjolla lenkkisauna, iltapalaa ja muuta mukavaa. Onnistuneen tapahtuman ja hyvän palautteen myötä Tuomo Helavirta lupaili, että kolmannenkin kerran startataan Naisten yöjuoksulle.

Konttorinjohtaja Tuomo Helavirta lupaili onnistuneen tapahtuman seurauksena jo kolmatta yöjuoksua. Kuva: Katariina Onnela

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?