Loiske tyli vierailija Janakkalassa

Hyvässä kevätvireessä oleva Sääksjärven Loiske ei suurempia saumoja jättänyt vastustajalleen Janakkalan Pallolle, kun poikkeuksellisesti sinisissä pelipaidoissa pelannut Loiske visiteerasi Janakkalassa jalkapallon kolmosen ottelun merkeissä. Vahva esitys tuotti Loiskeelle 3 – 1 (1-1)-voiton ja kolme lisäpinnaa plakkariin.
Loiskeen valmennusjohto oli voitosta totta kai iloinen ja kommenteissä vilisi monta perusfraasia, joita voittaneet valmentajat usein viljelevät.
– Hyvin ovat pelilliset pullamme uunissa juuri nyt, toivottavasti tällainen flow-tila jatkuu pitkään. Koko joukkue suoriutui tasaisesti, uskomme omaan tekemiseen kentällä on nyt vahva, hersytteli Jani Kangasmaa.
JanPa on sarjajumbo, mutta pelaa pienellä kotikentällään agressiivisesti, joten mitenkään vihellellen eivät pisteet Sääksjärvelle matkanneet.
– Loppuvartin olimme vähän jopa hätää kärsimässä. Tosin avausjaksolla meidän olisi pitänyt rankaista tekopaikoistamme useammalla maalilla, jatkoi Kangasmaa peliraporttiaan.
Loiskeen maalit merkittiin Tomi Lahtisen, Iiro Riponiemen ja Joel Mattjuksen nimiin. Alkukauden kuudessa pelissä ja niissä tehdyissä 13 osumassa on ilahduttavan monta eri seppää.
– Koutsia miellyttää, kun ratkaisurintama on leveä.
Yksi alkukauden Loiskeen kirkkaimmista valopilkuista on ollut kovaluinen laitapakki Jani Hammar, joka pelaa ottelusta toiseen hyvälllä tasolla.
Seuraava otatus Loiskeella on torstaina 1. kesäkuuta, kun se ajelee Lamminpäähän TPT:n vieraaksi. TPT on sarjassa nejäs, yhden pisteen kuudentena olevaa Loisketta enemmän keränneenä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?