Maistuva matka Vesilahteen

Peuran Krouvi

 • Peuraburgerin koti keskellä kylänraittia. Paikallispubissa on uniikkia tunnelmaa ja nälän saa taltutettua myös siivillä tai pihvillä. Konstailematonta sapuskaa nälkäisille.

Pizzeria Makasiini

 • Ei todellakaan mikään tusinapizzeria. Pizzalistan tarinat kertovat historiasta ja miljöö valloittaa ravintolassa poikkeavat vierailijat. Sanovat, että täällä saa Suomen parasta pizzaa.

Grilli-Kahvila Koskenvoima

 • Koskenkylän sydän, jossa herkutellaan grilliruuan lisäksi arkilounaalla. Ehtaa kotiruokaa ja paikan päällä leivottuja herkkuja kahvin kanssa. Jäätelöä unohtamatta. Paikalla voi bongata usein pitkänmatkanpyöräilijöitä.

Laukon Kartano

 • Kesäkaudella Laukon ravintolassa herkutellaan joka päivä. Lounaspöytä on katettuna 12-15 ja uudessa Keittiömestarin grillissä pääsee ruokailemaan iltaisin keskiviikosta lauantaihin. Kahvia, jäätelöä, virvokkeita, suolaisia ja makeita herkkuja tarjoillaan tänä kesänä Juhlatallin lisäksi puistoterassilla ja päärakennuksen Shamppanjabaarissa.

Hukianhovi

 • Tilausravintola Hukianhovissa tarjoillaan ruokia aina perinteisestä hämäläispitopöydistä lännenaterioihin. Ruokailemaan mahtuu kerrallaan 80 henkeä kerralla.

Aittakahvila

 • Jo 22. toimintavuotensa aloittava Aittakahvila työllistää Vesilahden yläasteen oppilaita. Täältä saat takuulla kohteliasta palvelua ja maistuvaa mansikkakakkua. Vahva suositus myös muille leivonnaisille.

Rämsöön kesäkahvila

 • Suonojärven maisemissa toimivassa kesäkahvilassa työskentelee kylän nuoria. Lauantaisin kahvilassa paistetaan vohveleita ja ne nautitaan tietysti sään salliessa aurinkoisella terassilla. Tarjolla on myös jäätelöä ja muita herkkuja.

Kurjen tilan kesäkahvila

 • Vesilahden oman ekokylän kesäkahvila avaa ovensa heinäkuun alussa. Luomukahvia, -teetä ja -mehua ja viikoittain vaihtuvia leivonnaisia tarjotaan viihtyisässä puutarhamiljöössä.

Kurkitupa

 • Kurkituvassa saa vatsansa täyteen kotiruualla lounasaikaan. Kahvihampaan kolotukseen löytyy myös lääkettä. Leivonnaisia löytyy joka makuun ja leivätkin leivotaan paikan päällä.

Juhlatalo Rautiala

 • Tilausravintolana toimiva Juhlatalo Rautiala. Miljöö on mielenkiintoinen, koska Rautiala kuuluu Vesilahden vanhimpiin asutusalueisiin.

Kahvila Pihlamiini

 • Kesäkuusta elokuuhun auki oleva kahvila Narvan maisemissa. Herkkusuille tarjolla suolaista ja makeaa sekä jäätelöä.
Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>