Kesälukemisto kuntoon kirjanvaihtopisteellä

Kiehtooko eniten historiallinen, jännitys vai chick flick?

Lempäälän-Vesilahden Sanomien eteistilassa sijaitseva kirjanvaihtopiste on toiminut jo muutaman vuoden varsin menestyksekkäästi. Erityisesti kesäaikaan lomalaiset poikkeavat mielellään etsimässä tuoretta lukemista mukaan mökille tai pihakeinuun.

Kirjanvaihtopiste toimii ”vie mennessäsi – tuo tullessasi” -periaatteella, mutta ilman kirjojakin saa poiketa lukemista hakemaan. Vaihtoon tuotavien kirjojen on hyvä olla sellaisia, joita tuoja itsekin voisi selailla vaikkapa omassa sängyssään. Erityisesti pokkareiden vaihtuvuus on tiuhaa ja dekkarit katoavat hyllystä ripeästi.

Kirjanvaihtopisteeseen voi tuoda kaikenlaista kirjallisuutta: kaunokirjallisuutta, tietokirjoja, lastenkirjoja, sarjakuvia ja niin edelleen.

Kirjanvaihtopiste palvelee kesän ajan Lempäälän-Vesilahden Sanomien toimituksessa osoitteessa Tampereentie 19. Vaihtopiste on avoinna toimituksen normaaleina aukioloaikoina.

Kirjoista tiuhimpaan liikkuvat pokkarit ja erityisesti dekkarit. Vanhat tietokirjat eivät erityisemmin lukijoita houkuta. Kuva: Katariina Onnela

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>