Loiske juhlii pelin merkeissä liiga-Ilvestä vastaan, kolmosessa tappio TPT:lle

Keskiviikkona kesäkuun 7. päivänä loiskelaiset saavat arvovieraan Sääksjärven stadionille, kun valmentaja Jarkko Wiss marssittaa Tampereen Ilveksen Veikkausliigasakin Lempäälään juhlistamaan perinteikkään Loiskeen 80-juhlavuotta.
Ilves-pelin kenraaliharjoitus kolmosdivarissa ei sujunut erityisen hyvien tähtien alla, sillä TPT Tampereelta löi Loiskeen Lamminpäässä lukemin 2 – 0(1-0).
– Ilves-peli tulee olemaan meille kaikille ainutlaatuinen kokemus. Harvoin kolmosdivarin seura saa pääsarjaseuraa vastaan pelata oikeassa ottelussa, hehkuttaa Loiskeen pääpiiskuri Jani Kangasmaa innosta piukeana.
Ilves on ilmoittanut etukäteislistassaan, että koko lailla kaikki joukkueen pelikuntoiset edustusmiehet ovat mukana Sääksjärvellä. Toki keskellä kiivaan pelitahdin lienee Ilves-kokoonpanossa kentällä etupäässä sellaisia pelaajia, jotka liigassa ovat saaneet pienempiä peliminuutteja.
– Kyllä Sääksillä kovia ”Ipan” pelimiehiä nähdään. Sekä itselleni valmentajana että pelaajille tämä on hieno tilaisuus mitata itseään. Uskon, että saamme hienon synttärihappeningin aikaan.
Aiemmin edellisviikolla Loiske vieraili Lamminpäässä, missä nuorentunut Tampereen Peli-Toverit oli hitusen himokkaampi ja tehokkaampi kuin Loiske.
– Tekopaikkoja oli, mutta ihan sellainen viimeinen tappamisen hinku puuttui meiltä tällä kertaa, analysoi Kangasmaa tappion syitä.
Tärkeä avausmaali syntyi TPT-kippari Mikko-Jussi Laineen tekemänä rankkarista noin puolen tunnin pelin jälkeen.
– Rankkari oli ihan ok tuomio. Kaveri sai pitkän kuljetuksen, ohittaen meidän miehiämme useamman. Viimeiseen taklaukseen hän kaatui ja pallo määrättiin pilkulle, selvitti Kangasmaa ratkaisua.
Ilves-ottelun jälkeen pitkään huiluuseen ei Loiskekaan ehdi, sillä kolmosta pelataan jo lauantaina 10. kesäkuuta Sääksjärvellä, kun sarjan toiseksi viimisenä luuraava PJK Pirkkalasta saapuu vieraaksi.
Nelosdivarissa LeKi-futis jatkaa iloisessa myötätuulessa, sillä joukkue voitti vahvan kotijoukkueen Valkeakosken Koskenpojat vieraissa lukemin 2 – 1. LeKin ratkaisuosuman teki paluumuuttaja Tommi Lehtimäki, kun yliaikaa oli pelattru kolmisen minuuttia.
Vitosessa sen sijaan Vesilahden Visan kolmen pelin voittoputki katkesi Tampereella, kun Melody löi vesilahtelaiset selvin 3 – 0-lukemin.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?