Kaikille hakijoille kestävän kehityksen avustus

Vesilahden kunnan rakennus- ja ympäristölautakunta myönsi kestävän kehityksen omatoimirahan Pynnäjärven osakaskunnalle, Kässänrannan asukasyhdistykselle ja Kirkonkylän-Onkemäen osakaskunnalle kokouksessaan 6. kesäkuuta.

Vesilahden kunta on varannut vuoden 2017 talousarviossaan rahaa kestävän kehityksen omatoimiseen edistämiseen. Omatoimirahan myöntämisen edellytyksiä ovat hankkeen suunnitelmallisuus ja omatoimisuus. Avustus on tarkoitettu ennen kaikkea kunnan yhteisöille.

Pynnäjärven asukaskunnalle myönnettiin 500 euroa vesikasvillisuuden niittämiseen. Kässanrannan asukasyhdistykselle kunta antoi 500 euroa asuinalueen ympäristön kunnostus- ja hoitotöihin. Kirkonkylän-Onkemäen osakaskunta sai myös 500 euroa Onkemäenjärven ja Hirvijärven vesikasvien niittämiseen.

Rakennus- ja ympäristölautakunta huomauttaa, että avustuksen saajan pitää huomioida vesilintujen pesintä. Kunnostustyöt saa aloittaa vasta herkimmän pesimäajan, eli heinäkuun puolivälin, jälkeen.

Avustukset maksetaan 15.6. mennessä.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>