Kolehmaiselle kultaa Mastersien SM-kisoista

Rami Kolehmaisen työntötulos 112 kiloa varmisti Lempäälän miehelle kultamitalin.

Lempäälän värit olivat esillä, kun Keravalla kilpailtiin painonnoston masters-sarjojen Suomen mestaruuksista. Tänä vuonna Lempäälän Kisaa oli edustamassa vain yksi nostaja, mutta sitäkin paremmalla tuloksella.

Rami Kolehmainen kilpaili 45–49-vuotiaiden 105-kiloisten miesten sarjassa, normaalia painoluokkaansa ylempänä.

Tempausnostoissa kilpailuvarmuus oli valttia kaikkien tempausnostojen onnistuessa, tuoden 88 kilon tuloksella kolmen kilon kaulan seuraavaan ennen työntönostoja. Työnnöissä jo aloituspainolla 105 kiloa Kolehmainen varmisti sarjan voiton ennen Oulun Joni Kinnusta. Lopulta työntötulos 112 kiloa toi yhteistulokseksi tasan 200 kiloa, ja kultamitali pujotettiin Kolehmaisen kaulaan.

Masters SM-kilpailut toimivat Ramille välietappina kohti loppukesän mastersin EM-kilpailuita. Lempääläläistä voimailuosaamista nähdään siten taas myös kansainvälisillä kilpailuareenoilla.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?