MeNyt-tapahtumat saa menovinkiksi radioon

Lempäälän-Vesilahden Reumayhdistyksen Päivi Möykky (vas.) ja Jukka Riihimäki panivat Pirkanmaan Lehtitalon kehityspäällikkö Milla Sirénin kanssa yhdistyksen Me nyt -saitin ja kotisivut pystyyn. Kuva: Erkki Koivisto

Yhteensä 108 lempääläläistä ja vesilahtelaista yhdistystä ja järjestöä välittää tietoa toiminnastaan MeNyt-palvelun avulla. Sen kautta tapahtumat saa parilla klikkauksella sekä nettiin että Lempäälän-Vesilahden Sanomiin.

Heinäkuun alussa aukeaa paikallislehden lisäksi uusi kanava: halutessaan tapahtumat voi julkaista myös radioon. SUN Radio lukee MeNyt -tapahtumavinkkejä kesällä tiistaisin kello 14.20 ja 18.20, syyskuun alusta alkaen myös torstaisin. Lähetykseen mahtuu kuusi tapahtumaa päivässä. Ensimmäiset MeNyt -tapahtumat luetaan radiossa tiistaina 4. heinäkuuta.

MeNyt-palvelusta peritään vuosimaksua, jota voi käyttää radion menovinkkien lisäksi paperilehden MeNyt -palstan ja netin Tärpit-palstan ilmoituksiin. Netissä tapahtumat näkyvät menyt.fi-sivuston lisäksi lehden ja radion sivuilla (lvs.fi/menyt ja radiosun.fi/menyt).

Lempäälän-Vesilahden Sanomien kanssa samaan konserniin kuuluvaa SUN Radiota kuuntelee noin 80 000 pirkanmaalaista viikossa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?