Juha ja Olli pyöräsuunnistivat SM-mitaleille

Luva: Jari Yli-Hietanen
18-vuotias kuljulainen Juha Lilja nappasi kaksi SM-kultaa pyöräsuunnistuksesta.

Pyöräsuunnistuksesta kuittaantui Lempäälän suuntaan useampia SM-mitaleita, kun alkukesästä ratkottiin lajin paremmuuksista pitkällä matkalla ja pariviestissä.
Kuljulainen Juha Lilja nappasi sarjasta alle 20-vuotiaat pitkän matkan ja viestin kullan nimiinsä. 18-vuotias Lilja edustaa Tampereen Pyrintöä, viestikultaa hän saalisti Antti Rissasen kanssa. Nuoresta iästään huolimatta Juha Lilja on kokenut pyöräsuunnistaja, palkintokaapss aon useita SM-mitaleita ja arvokisaedustuksia.
Tarpian Suunnan väreissä suunnistava konkari Olli Savikko sai samanlaisen mitalipotin, kun hän oli ykkönen 50-vuotisten sarjassa niin henkilökohtaisella matkalla kuin viestissä yhdessä kaverinsa Jukka Mäen kanssa.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>