Mopo ja mopoauto yhteen

Lempäälässä tapahtui kevyen nelipyörän eli mopoauton ja mopon välinen kolari maanantai-iltana kello yhdeksän aikaan. Kevyt nelipyörä oli kääntymässä Tampereentieltä oikealle, kun oikealta ohittamaan lähtenyt mopo törmäsi sen oikeanpuoleiseen etukulmaan ja kylkeen. Mopon kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa ja hänet kuljetettiin ambulanssilla jatkotutkimuksiin. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>