Niemi ja Uusi-Erkkilä seutuhallitukseen

Tampereen kaupunkiseudun yhtymäkokous valitsi 22. kesäkuuta uuden seutuhallituksen. Puheenjohtajaksi valittiin Tampereen pormestari Lauri Lyly (sd.). Seutuhallitukseen valittiin jäseniksi Veijo Niemi (peruss.) Lempäälästä ja Pertti Uusi-Erkkilä (kesk.) Vesilahdesta.

Heidän varajäsenensä ovat Tuukka Liuha (kesk.) Lempäälästä ja Mervi Lumia (kok.) Vesilahdesta.

Muut 13-jäsenisen seutuhallituksen jäsenet ovat Mikko Aaltonen (vas.), Anna-Kaisa Heinämäki (vihr.), Anna-Kaisa Ikonen (kok.), Riitta Ollila (sd.) ja Ilkka Sasi (kok.) Tampereelta, Marko Jarva (kok.) Pirkkalasta, Piila Paalanen (vihr.) Nokialta, Stiina Lahikainen (vihr.) Kangasalta, Katja Luojus (kok.) Ylöjärveltä sekä Riitta Jakara (sd.) Orivedeltä.

Seutuhallituksen tehtävänä on muun muassa valmistella seutustrategia, MAL-sopimus ja  rakennesuunnitelma jäsenkuntien päätettäväksi sekä tehdä seudullisia ratkaisuehdotuksia jäsenkunnille.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?