Marantonkudontaa ja kivaa koko perheelle

Kesäpäivä Tapolassa -tapahtumaa vietetään lauantaina 5. elokuuta Tapolanaukiolla Vesilahden Kirkonkylällä. Koko päivän kestävä tapahtuma starttaa aamuyhdeksältä ja jatkuu aina iltayhdeksään asti. Ohjelmassa on muun muassa Taitokeskuksen koko päivän kestävä kudontamaraton. Kudontaan pääsevät tutustumaan myös uudet kunnanvaltuutetut, joiden haastakudontamaratonia pääsee seuraamaan klo 19-20.

Lisäksi ohjelmassa on satutuokioita kirjastossa ja Tapolan piha-alueella, opastettuja kierroksia Samotissa sekä Kirkko-Harrin Sielun värit -tuokio. Aittakahvila palvelee herkkusuita ja Peuran Krouvin grillissä tirisee peuramakkaraa. Myös veteraanien perinnehuoneeseen pääsee tutustumaan. Musisointia on luvassa Narvan soittokunnan toimesta. Mukana menossa ovat myös SPR ensiapunäytöksillään ja Pieni Kukkapuoti.

Taitokeskuksesta vinkataan lisäksi, että 5. elokuuta on valtakunnallinen kansallispukujen tuuletuspäivä. Silloin voi vapaasti pukeutua kansallispukuun tai sen osaan.

Tapahtuman järjestävät Vesilahden kunta, Taitokeskus Vesilahti, Tapolan yrittäjät ja yhdistykset.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>