Peltoparkki paransi Puntala-rockin pysäköintiä

Festariveiraiden autot olivat siirtyneet tienvierestä peltoparkkiin tänä vuonna. Kuva: Antti Raunio

Lempäälän Puntala-rockissa oli jälleen väkeä kuin pipoa. Kahdelle päivälle lippuja myytiin noin 1 800. Se on hieman viime vuotta enemmän, kertoo Mikko Koivuluoma tapahtumajärjestäjä Lempäälän Karuselli ry:stä.

Iso uudistus tämän vuoden Puntala-rockissa oli parkkeeraus. Ennen autot on parkkeerattu tienviereen, ja autojono Vanhalla Rantatiellä on ollut jopa satoja metrejä. Nyt tienvieriparkkeeraus kiellettiin, ja siirryttiin peltoparkkeeraukseen.

Uusi käytäntö sai kiitosta festarivierailta ja helpotti järjestäjien työtä selvästi.

– Peltoparkki toimi tosi hyvin. Asiakkaat olivat tyytyväisiä, kun autot eivät olleet kovin kaukana, vaan aivan läheisyydessä. Kenenkään autoa ei tarvinnut edes kiskoa traktorilla pellosta.

– Kaiken kaikkiaan tämän vuoden tapahtuma sujui järjestäjän näkökulmasta hyvin. Pieniä järjestyshäiriöitä oli, mutta niitä aina ilmaantuu. Isoja ongelmia ei ollut, Koivuluoma summaa viikonlopun.

Kommentit (2)

  1. Ahti Granat

    Parkkiongelma sai siis ratkaisunsa. Jälkien siivoaminen lienee vielä vaiheessa. Olisivatko Puntala-rock -tapahtuman jotkut innokkaimmat kv. avustajat, vaikka Virosta tai Hollannista, jääneet huolentimaan kotimaisten voimien ohella siivouksesta. Vai jäikö tämä aftermath kustannuksineen kunnan kontolle?

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?