Olli Petterin puistossa biennaali

Vesilahtelainen eläinlääkäri Olli Soininen järjestää taidepihallaan Vesilahden Kirkonkylässä syksyn alun  kunniaksi elokuun viimeisenä perjantaina rockilla ja tanssilla höystetyn biennaalin. Tapahtuma koittaa  25. elokuuta iltakahdeksalta alkaen.

Esiintyjistä Tuulia  Soininen on Pirkanmaan Tanssiopisto Elina Bergin kasvatti. Hän on valmistumassa Falmouthin yliopistosta Englannista tanssin ja koreografian linjalta.

Niinikään Pirkanmaan tanssiopiston kasvatti Jane Sievänen on valmistunut Suomen kansallisoopperan balettioppilaitoksesta. Hän tanssinut Suomen kansallisbaletin nuorisoryhmässä vuosina 2016–17, opiskellut mm. Vaganovassa Pietarissa sekä esiintynyt kansallisbaletin produktioissa ja mm. Tero Saarisen Companyn kanssa.

Otto Soininen, Cosmic Lizard Squad -breikkiryhmän perustaja opiskelee kuudetta vuotta Tampereen yliopistossa lääketiedettä. Hän on voittanut useasti Pyörre-tapahtumassa breikinsarjan.

Elias Kahila Band  saa miettimään, mitä  on rock ilman selloa

Olli Soininen esiintyy myös itse.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Yksi kommentti

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>