Kiertoliittymän opasteet maassa koko kesän

Manttaalitalon kiertoliittymän opastintaulun pylväät ovat olleet koko kesän pitkin pituuttaan. Kuva: Erkki Koivisto

Manttaalitalon kohdalla Valkeakoskentiellä Lempäälässä olevan kiertoliittymän Lempäälän keskustan suuntaan ohjaavan opastintaulun pylväät ovat maanneet maassa koko kesän. Ne ovat olleet siinä ilmeisesti yliajosta asti eikä tilannetta ole korjattu, vaikka aikaa on kulunut.

Saamattomuus ihmetyttää, kun samaan aikaan puhutaan Lempäälän keskustan kehittämisestä ja modernista kuntakeskustasta.

Hakkarissakin piti aloittaa Tampereentien työmaa bussipysäkkien siirtämiseksi samaan vilkasliikenteiseen aikaan, kun koululaiset aloittavat taas koulunsa lomien jälkeen. Kesällä olisi ollut rauhallisempaa.

 

Paljon autoileva

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?