Loiskeelle kotitappio, LeKi-futis voitti sarjajumbon

Paikallisista jalkapallojoukkueista nelosdivarin LeKi-futis katkaisi liki kahden ja puolen kuukauden mittaisen voittottumuuden aikakautensa lyömällä sarjajumbo Nekalan Pallon lukemin 2 – 1. Tommi Lehtimäen paluu LeKin rosteriin kesken kauden on ollut lottovoitto, nytkin kärkäs hyökkääjä iski lempääläisten molemmat maalit. Kaikkiaan Lehtimäen lapikkaasta on syntynyt jo yhdeksän maalia.
LeKi-futiksen asema sarjassa on kahdeksas, eroa putoamisviivalle on NePa-voiton ansiosta kuitenkin seitsemän pistettä.
Sääksjärven Loiskeen peliesitys piristyi kahdesta edellisestä kamppailusta, mutta kohtuuhyvät otteet eivät riittäneet vahvan Ilves-Kissojen peittoamiseen. Sääksjärven stadionilta poistui Ilves-Kissat 2 – 0-voitto plakkarissaan.
– Ensimmäinen Kissojen maali oli niin sanottu flipperiosuma eli pallo kimpoili sinne ja tänne ja lopulta se meni meidän maaliimme. Toinenkin vastustajan maaleista olisi ollut terävämmällä prässäämisellä ollut estettävissä, ruoti pelin osumia Loiskeen valmentaja Jani Kangasmaa.
Loiske oli matkassa kapealla rosterilla, sillä vaihtopenkiltä löytyi vain kaksi vaihturia.
Lahtisen Tomin ja Tiensuun Akselin kanssa oli sovittu, että he pelaavat noin tunnin, koska molemmilla oli edessään tärkeät futsalottelut. Vaihtomiehille Suonpään Sampolle ja Abdu Al-Barkatille tuli hyvät minuutit, kertasi Kangasmaa.
Poissaoloja Loiskeella oli pikkuvammojen, muiden menojen ja Joel Mattjuksen pelikiellon takia.
– Kolmosen tasolla monet asiat vaikuttavat kokoonpanoihin. Treenit meillä pyörivät kahdesti viikossa ihan hyvillä miehityksillä. Toki kaksi harjoituskertaa on hyvin vähän, mutta pelaajat omatoimisesti huolehtivat fyysisen puolen treenaamisesta, selvittää Jani Kangasmaa kolmosdivaritason urheilullista arkea.
Akseli Tiensuu pelaa tulevalla kaudella futsalia Tampereen Ilveksen joukkueessa, joten Loiskeen oranssinuttu vaihtuu Ilveksen keltavihreään asuun.
Vitosdivarissa Vesilahden Visa laittoi sarjakärki TaPan todella koville, mutta taipui lopulta 0 – 1-kotitappioon. Visa on luisunut keskikesän hankaluuksien takia putoamisviivan alapuolelle, joten elo – syyskuussa pitää uusi tahti viheriölle löytyä, jotta sarjasopimus vitoseen uusiutuisi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?