Ideapark Sport luo uuden ulottuvuuden kauppakeskukseen

Ideapark Sportin avasivat juhlallisesti Duudsonien Jarppi (keskellä) ja HP. Kauppakeskusjohtaja Visa Vainiola vihreässä paidassaan todistaa asiaa ylpeänä. Kuva: Antti Raunio

Ideaparkiin avattiin lauantaina 12. elokuuta uusi hulppea urheilukeskus. Ideapark Sport mahdollistaa jopa 30 lajin harrastamisen – keskellä kauppakeskusta.

Ajatuksen takana oli halu keksiä jotain uutta kymmenen vuotta toimineeseen Ideaparkiin. Asiakkaiden vaatimukset ovat kasvaneet, enää pelkät ostokset eivät houkuttele.

– Kulutuskäytös on ihmisillä muuttunut. Kun teimme strategiasuunnitelmaa, yksi esiin noussut asia oli liikuntamahdollisuuksien luominen, kertoo kauppakeskusjohtaja Visa Vainiola.

Ideapark Sportin päälaji on salibandy. Tilaa on myös muun muassa sulkapallolla, tanssilla, kamppailulla sekä kuntosaliurheilulla.

Uudet tilat tulevat tarpeeseen, sillä sisäliikuntapaikoista on ollut pulaa. Lempäälän Kisan salibandyjaoston puheenjohtaja Jeremy Kurvinen pitää Ideapark Sportia taivaanlahjana. Hänen mukaansa Kisan salibandytoiminnasta noin puolet siirtyy Ideaparkiin ja harrastajamäärä tuplaantuu.

LeKin ja Classicin säbäleiri houkutteli paljon junnuja lajin pyörteisiin avajaispäivänä. Kuva: Antti Raunio

 

Kamppailulajit kuten judo saavat uudet tilat Ideapark Sportissa. Juniorit saivat kokeilla taitojaan Duudsonien HP:n kanssa. Kuva: Antti Raunio

Avajaispäivänä oli vilinää. Ilmaiset kakkukahvit ja laaja esitystarjonta houkuttelivat tuhatpäin tutustujia uuteen urheiluareenaan. Kuva: Antti Raunio.

LeKin salibandyjaoston puheenjohtaja Jeremy Kurvinen kehui avajaisten loistavaa onnistumista. Hänen mukaansa oli upeaa olla auttamassa Ideaparkia järjestämään hieno tapahtuma. Lasten säbäleiri oli yksi avajaisten päätapahtumista. Kuva: Antti Raunio

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?