Vastaus mielipidekirjoitukseen ”Nurmen koululla vaihtuvat taas lähes kaikki opettajat”

Nurmen koululla on toteutettu toimintakulttuurin kehittämisprosessia uuden opetussuunnitelman toimintakulttuurin kehittämistä ohjaavien periaatteiden mukaisesti lukuvuonna 2016-2017. Erityisesti on painotettu pedagogisia ratkaisuja (mm. luokkakokoonpanot, työjärjestykset ja monipuoliset opetusmenetelmät), tukiasioita, rakenteellisia tekijöitä sekä turvallisuutta. Tämä on jatkuva kehittämisprosessi, johon huoltajia on osallistettu ja yhteistyötä jatketaan tulevaisuudessakin.

Lukuvuonna 2017-2018 koululla työskentelee kokenut ja pätevä henkilökunta. Perheitä informoitiin opettajamuutoksista keväällä järjestetyssä vanhempainillassa. Lisäksi Nurmen koulun huoltajat osallistettiin kertomaan toiveitaan ja näkemyksiään uutta lukuvuotta ajatellen koulukokouksessa osana koti-koulu –yhteistyötä. Näitä asioita lähdetään jatkotyöstämään nykyisen henkilökunnan ja perheiden kanssa tänä lukuvuonna Huomaa hyvä-teeman mukaisesti
Hyvää lukuvuotta!

Nina Lehtinen
sivistysjohtaja
Kristiina Marttila
hallinnollinen vastaava

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>