Vastaus mielipidekirjoitukseen ”Nurmen koululla vaihtuvat taas lähes kaikki opettajat”

Nurmen koululla on toteutettu toimintakulttuurin kehittämisprosessia uuden opetussuunnitelman toimintakulttuurin kehittämistä ohjaavien periaatteiden mukaisesti lukuvuonna 2016-2017. Erityisesti on painotettu pedagogisia ratkaisuja (mm. luokkakokoonpanot, työjärjestykset ja monipuoliset opetusmenetelmät), tukiasioita, rakenteellisia tekijöitä sekä turvallisuutta. Tämä on jatkuva kehittämisprosessi, johon huoltajia on osallistettu ja yhteistyötä jatketaan tulevaisuudessakin.

Lukuvuonna 2017-2018 koululla työskentelee kokenut ja pätevä henkilökunta. Perheitä informoitiin opettajamuutoksista keväällä järjestetyssä vanhempainillassa. Lisäksi Nurmen koulun huoltajat osallistettiin kertomaan toiveitaan ja näkemyksiään uutta lukuvuotta ajatellen koulukokouksessa osana koti-koulu –yhteistyötä. Näitä asioita lähdetään jatkotyöstämään nykyisen henkilökunnan ja perheiden kanssa tänä lukuvuonna Huomaa hyvä-teeman mukaisesti
Hyvää lukuvuotta!

Nina Lehtinen
sivistysjohtaja
Kristiina Marttila
hallinnollinen vastaava

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?