Puita kaadetaan levennysten tieltä

Tampereentien, Keskuskadun ja Kauppakujan risteykseen paloaseman risteyksessä Hakkarissa tehdään levennyskaistat kääntyville. Puut on kaadettava työmaan tieltä. Niiden kaato vilkkaan liikenteen keskellä on tarkkaa ammattimiesten hommaa. Vahinkoja ei saa sattua. Kuva: Jorma Hautala

Yksi kommentti

  1. Eero Priha

    Miksi kunta on avohakkauttanut Paunun alueella Tuiskutien kulman. Siinä taisi mennä jokunen pieni lehmuskin sekä useita kauniita haapoja. Naapureita ei ole kyllä kuultu, mutta pihapuun kaatoon tontin omistajalta taas vaaditaan oikein maksullinen lupa (55 eura). Eikö kunnan kuulukaan kuulla naapureita. Ristiriitaista ! Toivoisin, että yhtään enempää ei hakattaisi ja hakkuun jäljet siivottaisiin kunnolla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?