Liljalle MM-pronssia pyöräsuunnistuksessa

Kuva: Rainer Burmann
Kuljulainen Juha Lilja naoppasi pyöräsuunnistuksessa MM-pronsia Liettuassa sarjassa alle 20-vuotiaat.

Kuljulaisurheilija Juha Lilja saavutti upean MM-pronssin sarjassa alle 20-vuotiaat pyöräsuunnistuksen MM-mittelöissä Liettuan Vilnassa. Sprinttikisan kulta meni Venäjälle, hopea Ranskaan, mutta Lilja oli selkeästi kolmanneksi nopein ja tuuletti pronssipallilla iloisena saavutuksestaan.
– Muutamia ylimääräisiä mutkia lukuunottamatta kisa sujui erinomaisesti, iloitsi kisan aivan alkupäässä matkaan lähtenyt Lilja, joka piti pitkään johtopaikkaa hallussaan ennenkuin loppupään lähtijöistä venäläis- ja ranskalaissuunnistaja tulivat niukasti ohi.
Pitkällä matkalla Juha Lilja oli seitsemäs ja aiemmin kesällä kisatuissa EM-mittelöissä hän saavutti seuraavat sijat: viestissä hopeaa, keskimatkalla neljäs, pitkällä matkalla viides ja sprintissä seitsemäs.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>