Liljalle MM-pronssia pyöräsuunnistuksessa

Kuva: Rainer Burmann
Kuljulainen Juha Lilja naoppasi pyöräsuunnistuksessa MM-pronsia Liettuassa sarjassa alle 20-vuotiaat.

Kuljulaisurheilija Juha Lilja saavutti upean MM-pronssin sarjassa alle 20-vuotiaat pyöräsuunnistuksen MM-mittelöissä Liettuan Vilnassa. Sprinttikisan kulta meni Venäjälle, hopea Ranskaan, mutta Lilja oli selkeästi kolmanneksi nopein ja tuuletti pronssipallilla iloisena saavutuksestaan.
– Muutamia ylimääräisiä mutkia lukuunottamatta kisa sujui erinomaisesti, iloitsi kisan aivan alkupäässä matkaan lähtenyt Lilja, joka piti pitkään johtopaikkaa hallussaan ennenkuin loppupään lähtijöistä venäläis- ja ranskalaissuunnistaja tulivat niukasti ohi.
Pitkällä matkalla Juha Lilja oli seitsemäs ja aiemmin kesällä kisatuissa EM-mittelöissä hän saavutti seuraavat sijat: viestissä hopeaa, keskimatkalla neljäs, pitkällä matkalla viides ja sprintissä seitsemäs.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?