Aleksi Kivelä junnumaaottelussa

Kuva: Markku Ruonavaara
Aleksi Kivelä dabytoi Suomen edustusasussa 17-vuotisten voitokkaassa poikamaajoukkueessa Ruotsi-ottelussa.

Lempäälän Kisa-YU:n hurjasti kauden aikana kehittynyt keskimatkojen juoksija Aleksi Kivelä sai mieluisan kutsun edustaa Suomea alle 17-vuotisten Ruotsi-ottelussa 2. – 3. syyskuuta Tukholmassa. Kivelä juoksi paraatimatkansa eli 800 metriä, jossa hän oli neljäs ajalla 2.02,96. Toinen suomalainen Elias Tuominen oli toinen hiukan alle kahden minuutin ajallaan.
Kivelä on kauden aikana kohentanut ennätyksiään rutkasti, kasisatanen kulki elokuun lopussa Iisalmessa huimasti aikaan 1.57,80, mikä on uusi seuraennätys miestenkin sarjoihin saakka.
Santeri Kuusiniemi pääsi pohjoismaisessa nelimaaottelussa tulleesta reisikrampista säikähdyksellä, ja on aikeissa kirmata muutama pikamatkan kisa vielä myöhäissyksyllä.
Kuusiniemen ikätoveri Juuso Petäjäsuo on kehittynyt tasaisin askelin moniottelijana, hänellä on vielä otteluiden SM-mittelöt tulevana viikonloppuna edessään.
Jobinpostina varttuneemmilla LeKi-kisaajilla ovat olleet vammat. Muun muassa korkeushyppääjä Matias Mustonen, pitkän matkan menijä Klaara Leponiemi sekä aitajuoksijat Eerika Reunanen ja Nea Karppinen ovat olleet kaikki erilaisten vammojen piinaamina, eivätkä juurikaan ole päässeet kisaamaan kesän aikana.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?