Pohjoismaisia vieraita Lempäälään

Viikonloppuna 8.–10.9. jatkuu monikymmenvuotinen vierailuvaihto Lempäälän pohjoismaisten ystävyyskuntien Norden-yhdistysten kanssa. Ruotsin Ulricehamnista, Tanskan Kertemindestä ja Norjan Øvre Eikeristä tulee yhteensä 40 ruohonjuuritason pohjoismaisesta yhteydenpidosta kiinnostunutta vierasta.

Tällä kertaa mukana on myös muutamia lukiolaisia opettajineen. He tutustuvat tulopäivänä uuteen Virta-kampukseen ja osallistuvat tunneille. Oppilaskunnan ja Erä-Pirkkojen edustajat järjestävät nuorille majoituksen ja osin omaa ohjelmaa.

Kaikille kuntalaisille avoimia yhteisiä tilaisuuksia ovat pohjoismainen yhteislauluhetki Myllyrannassa ja sunnuntaihartaus Kivala-kotien kirkossa.

Vierailua isännöivät ja emännöivät Lempäälän Pohjola-Norden ja 36 kotimajoittajaa. Vierailun huippukohta on laivaristeily Kirkkojärvellä lounaineen, mukana kunnanjohtaja Heidi Rämö ja Pohjola-Norden liiton pääsihteeri Michael Oksanen.

teksti: Riitta Mäkinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?