Teräselementti toimittaa teräsrungon, seinä- ja vesikattorakenteet Ideaparkin pohjoispään laajennukseen 

Pirkanmaalainen Teräselementti Oy on saanut merkittävän tilauksen KOy Ideaparkilta

Ideaparkin laajentuessa kauppakeskuksen palveluvalikoima kasvaa entisestään ja autokauppa keskittyy voimakkaasti Pirkanmaalla Lempäälän Marjamäkeen. Pohjoispäätyyn tehtävät laajennustyöt aloitetaan syksyllä 2017 ja laajennusosa valmistuu kesällä 2018.

Ideaparkille toimitettava toimituskokonaisuus on laajuudessaan merkittävä Teräselementille. Teräselementti Oy:n

Teräselementti vastaa kohteen kuori- ja teräsrakennesuunnittelusta, valmistuksesta sekä asennuksesta.

toimitusjohtaja Ville Helenius kertoo Ideaparkin miljoonainvestoinnin sopivan monipuolisuudessaan hyvin Teräselementin tuotantoon.

– Uusi putkilaserimme tehostaa teräskokoonpanojen valmistusta ja siten nopeuttaa teräsrakentamistammekin monipuolisesti ja laaja-alaisesti. Toteutamme Ideaparkille laajennuksen teräsrunko-, julkisivu- ja vesikattorakenteet, Ville Helenius kertoo.

Teräselementti vastaa kohteen kuori- ja teräsrakennesuunnittelusta, valmistuksesta sekä asennuksesta. Teräselementin tehtaalla, Ideaparkin naapurissa, valmistetaan julkisivuissa käytettävät Duetto- ja Composer-julkisivulevyt sekä toteutetaan julkisivukaaren silkkipainetut lasit.

– Teräselementin liikevaihto oli viime vuonna 20,5 miljoonaa euroa. Tavoittelemme tänä vuonna hallittua liikevaihdon kasvua, josta nämä uudet tilaukset ovat tärkeä osa, toteaa Helenius.

Tällä hetkellä Teräselementti toimittaa teräs- ja julkisivurakenteita muun muassa Tampereen yliopistolliseen sairaalaan ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Lisäksi Teräselementti toteuttaa vuoden aikana kymmeniä tuotantohallikohteita Suomessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?