Käsityösyksyn uudet ideat taitokeskuksissa

Iltojen hämärtyessä on ihana jälleen palata rakkaiden harrastusten pariin. Nyt on oikea hetki antaa itselle aikaa sekä lupa haastaa itsensä kokeilemaan jotakin uutta.

Lempäälän ja Vesilahden taitokeskuksissa voit aloittaa uuden harrastuksen esimerkiksi kankaankudonnan tai erilaisten kurssien parissa. Taitokeskuksessa saat henkilökohtaista ohjausta taitotasosi mukaan.

Lyhytkursseilla pääset helposti tutustumaan uusiin käsityötekniikoihin. Vesilahden taitokeskuksessa torstai-iltaisin kokoontuvassa Taitoklubissa voit kunnostaa tai täydentää kansallispukua. Uutuutena on mahdollisuus valmistaa Feresi, karjalainen kansanpuku joka on kansallispukua huomattavasti helpompitöinen ja edullisempi juhla-asu.

Lempäälässä lyhytkurseilla pääset valmistamaan esimerkiksi koruja betonista, keraamisia astioita, himmeleitä, makrameetöitä, tarjottimia tai keittiöpyyhkeitä. Kangaspuut odottavat kutojia. Taitokeskuksissa annetaan yksilöllistä ohjausta vaikka maton kudontaan.

Taitoa ei tarvita, innostus riittää. Maton kudontaa voi tutustua Käsityölauantaina 16.9. klo 11–15, jolloin taitokeskuksissa esitellään räsymatonkudontaa ja räsykuteiden leikkausta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?