Loiskeen tappioputki poikki, sarjapaikalle sinetti

– Sellainen keskikokoinen apina ainakin loikkasi selästä pois, kuvaili Sääksjärven Loiskeen jalkapallon edustussakin valmentaja Jani Kangasmaa tunnettaan, kun Loiske katkaisi kuuden pelin mittaisen häviötiensä kolmosdivarissa voittamalla Pirkkalan PJK:n osumin 3 – 2 vieraskentällä.
Kolme lisäpistettä tietää Loiskeelle sataprosenttista sarjasopimuksen uusimista kolmosen tasolla. Loiskeella on pinnoja koossa nyt 20 kappaletta ja sijoitus kahdeksas.
– Syksyn viimeisiin peleihin voimme mennä täysin paineitta nauttimaan pelaamisesta, iloitsi KLangasmaa.
Loiskeen tehohetki Pirkkala-kamppailussa osui avausjakson loppuun, kun viime peleissä hyviä otteita esittänyt Matias Keskitalo iski maalin ja futsal-kiireiltään jalkkisareenalle ehtinyt Akseli Tiensuu teki toisen, kun tuomarin määräämää lisäaikaa oli pelattu noin minuutti. Loiskeen kolmannen ja voitto-osuman tinttasi TKT:sta heinäkuussa siirtynyt Joonas Liemula.
PJK sai vielä pitkillä pystysyötöillään sen verran painetta aikaan, että kavensi pelin 83. minuutilla, mutta tasoitukseen asti ei pirkkalalaisilla saumaa ollut.
– Sekin oli positiivista, että mitään loppupaniikkia ei tullut, vaan uskoimme omaan pelitapaamme ja hallitsimme palloa varsin hyvin loppuminuuttien ajan, kehaisi Kangasmaa suojattejaan.
Loiske pelaa perjantaina 15. syyskuuta Sääksjärvellä TKT:ta vastaan.
Nelosdivarissa Kangasalan Voitto kurmuutti LeKi-futista lukemin 3 – 1. Sampo Clewer teki LeKin maalin.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?