Alaikäinen huumekuski jäi kiinni Pirkanhovilla

Hätäkeskus sai lauantaina 9. syyskuuta klo 17.45 ilmoituksen valtatiellä kolme pohjoisen suuntaan seilaavasta henkilöautosta. Poliisipartio pysäytti auton Pirkanhovin pysäköintipaikalle ja kuljettajaksi ilmeni kortiton 17-vuotias nuori mies, joka vaikutti päihtyneeltä.

Puhalluskokeen nollatuloksen jälkeen kuljettaja myönsi käyttäneensä aiemmin päivällä huumausainetta. Lisäksi autosta löytyi vähäinen määrä kuljettajalle kuuluvia huumausaineita. Kuljettaja toimitettiin verikokeeseen ja häntä epäillään nuorena henkilönä tehdystä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausainerikoksesta.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>