Päiväkoti Vilma täytti täyden kympin

Päiväkoti Vilmassa vietettiin 7. syyskuuta talon kymppisynttäreitä. Samalla juhlistettiin päiväkodin ansaitsemaa Vihreän lipun ympäristökasvatuksen sertifikaattia. Sertifikaatissa on nyt saavutettu korkein, eli pysyvä taso.

Kymppisynttäreillä oli kivaa!

Juhlia vietettiin avoimin ovin aamusta iltapäivään. Johtaja Risto Tuominen kestitsi koko suuren vierasjoukon hymy huulessa ja koko päivän lättyjä paistaen. Vieraana nähtiin muun muassa Lempäälän päivähoidon päälliköitä, lähikoulun rehtori, yhteistyökumppaneita, entisiä työntekijöitä sekä useita perheitä, joiden lapset ovat jo lähteneet päiväkodista koulutielle.

Vilmalaiset kiittävät kaikkia vieraitaan kodikkaista ja sujuvista juhlista!

Kuuset

Kuuset huojuvat tuulessa. Ne ovat kuin ystävyksiä, jotka eläytyvät yhdessä musiikkiin. Oksat heiluvat samassa tahdissa ja latvat taipuvat.
Kuuluu kohinaa ja suhinaa.
Miltä mahtaa tuntua pienestä linnusta, joka asuu istuu kuusen oksalla, tai oravasta pesässään? Se on kuin laivassa myrskyävällä merellä tai keinussa, jolle joku antaa kokoajan lisää vauhtia. Mahtaako sen pää mennä pyörälle ja vatsa sekaisin?
Kun tuulee, kuusten oksista putoaa maahan käpyjä.
Niistä kasvaa taas uusia kuusia.

Päiväkodin johtaja Risto Tuominen paistoi juhlavieraille koko päivän lettuja.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?