Loiske tasapeliin, Visa nousuvireessä

Jalkapallon kolmosdivarissa Sääksjärven Loiske pelaa paineitta sarjansa loppuun. Putoamispeikkoa ei ole, eikä toisaalta kahdeksannelta sijalta kovin paljon joukkue kykene loppusyksyn aikana nousemaankaan. Tuorein otatus käytiin perjantaina 15. syyskuuta,jossa Loiske ja sarjapaikastaan taisteleva TKT tasasivat pisteet lukemin 1 – 1.
– Aika lailla pelitapahtumia hyvin kuvaavat loppulukemat. Hiukan meillä oli omassa pelissä epätarkkuutta, tuli turhia harhasyöttöjä, joiden jälkeen jouduimme kilpajuoksuihin omaa päätä kohti, analysoi Loiske-valkku Jani Kangasmaa TKT-peliä.
Loiskeen hyökkäyspelin dynamona hääri taitava Akseli Tiensuu, jonka syötöistä lähti suurin osa sääksjärveläisten hyökkäyksistä. Syksyn ykkösmieheksi Loiskeella on nousemassa Matias Keskitalo, joka teki rankkarimaalinkin. Nuori Sampo Suonpää oli avauskokoonpanossa ja pelasi mainion kamppailun.
TKT:lla oli omat saumansa viedä koko pistepotti, mutta tolpat ja tussusti lauottu rankkari estivät tamperelaisten voiton. Loiskeen maalivahti Tuomas Mäkinen toki ansaitsee kehut rankkarin torjumisesta.
Vitosdivarissa Vesilahden Visa haluaa väen vängällä nousta sarjataulukkoon merkityn putoamisviivan päälle. FC Teivo sai jääkylmää kyytiä Vesilahdella, kun Visa kurikoi peräti 10 – 4-voittolukemat tulostaululle. Monipuolisuusurheilija Riku Nissilä latoi hattutempun.
Se, montako joukkuetta vitosesta lopulta tippuu, on taas kerran ison ja kiemuraisen kysymysmerkin alla. Sarjataulukon mukaan putoajia on peräti neljä, joten sillä tiedolla pelejä edetetään.
Kutosesta yksi ylöspäin kärkkyjä on Loiskeen kakkostiimi, joka on lohkossaan toisena. Loiskeella on vielä kaksi peliä pelaamatta, kuten pahimmalla takaatulijalla TaPan kakkostiimilläkin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?