Loiske jäi nollille sarja-avauksessa

Erittäin haastavista asetelmista starttasi Sääksjärven Loiskeen futsal-kausi liikkeelle ykkösdivisioonassa. Vammoista kärsivä ja miespulaa poteva Loiske taisteli kuitenkin miehekkäästi yhtä ennakkosuosikkia eli FC Raumaa vastaan, jos toki hävisi selkein 0 – 5 (0-1)-lukemin ottelunsa.
– Ihan hyvät fiilikset rumista tappioluvuista huolimatta pelistä jäivät. Osalle matsi oli ensimmäinen syksyn kosketus futsaliin ja osa pelaajista, kuten Sairialan Markus pelasi vammojen kiusaamina. Osa loukkaantuneista jäi suosista katsomon puolelle, kommentoi debyyttinsä Losikeen vastuuveturina kokenut Aki Lehtinen.
Loiske sinni pitkään maalin tappiolla, ja kun Rauma meni 2 – 0-johtoon, alkoi Loiske pelata riskipeliä ottamalla molarin tilalle kenttäpelaajan. Rauma pääsi näin pelin lopussa kaunistelemaan voittolukemiaan puoli-ilmaiseksi.
– Treenivahvuuteen liittyy tällä viikolla uutta voimaa, joten harjoittelun kautta kelaamme peliämme parempaan kuosiin, totesi Lehtinen.
Iso jobinposti Loiskeelle tuli, kun Tommi Aholan polvivamman laatu oli sen verran paha, että kausi hänen kohdaltaan on taputeltu loppuun.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?