Ruokakeräys kodittomille eläimille

Lempäälän-Vesilahden Sanomat järjestää Eläinten viikon kunniaksi jo perinteeksi muodostuneen ruokakeräyksen eläinsuojeluyhdistysten kodittomille eläimille.

Nämä kissanpennut olivat aliravittuja ja täynnä sisä- sekä ulkoloisia. Kissat hoidettiin kuntoon, ja ne ovat nyt omissa kodeissaan.

Suomen huono taloustilanne näkyy myös yhä lisääntyvänä eläinten kaltoin kohteluna. Kunnilla on velvollisuus kustantaa löytöeläinten hoito viidentoista vuorokauden ajalta, minkä jälkeen vapaaehtoisvaroin toimivat eläinsuojeluyhdistykset huolehtivat eläimistä ja etsivät niille koteja.

Valtaosa kodittomista eläimistä on kissoja, joten suurin tarve on kissojen ruoalle. Myös muut lahjoitukset kuten koiranruoka, lelut ja kissojen kiipeilypuut otetaan vastaan.

Lahjoitukset voi viedä toimitukseen sen aukioloaikoina maanantaista keskiviikkoon kello klo 9–15. Viimeinen keräyspäivä on keskiviikko 11. lokakuuta. Toimitus jakaa lahjoitukset eteenpäin alueella toimiville eläinsuojeluyhdistyksille.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?