Karojärvestä Tampereen vammais- ja esteettömyysasiamies

Lempäälän kunnan vanhustyön johtajan virassa työskennellyt Hanna Karojärvi on aloittanut Tampereen kaupungin vammais- ja esteettömyysasiamiehen toimessa.

Lempäälän kunnan vanhustyön johtaja, yhteiskuntatieteiden maisteri Hanna Karojärvi on valittu Tampereen kaupungin vammais- ja esteettömyysasiamieheksi. Hän aloitti toimessaan maanantaina 2. lokakuuta. Toimi on määräaikainen vuoden 2018 loppuun asti.

Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa perusturvajohtajan ja vammaistyönjohtajan tehtävissä Someron kaupungilla.

– Vammais- ja esteettömyysasiamiehen tehtävä on jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä tärkeä. Yhdenvertaisuuden ja esteettömyyden edistäminen hyödyttää lopulta kaikkia kaupunkilaisia. Asioihin voidaan vaikuttaa yhteistyötä tekemällä – tapaamiset eri yhteistyötahojen kanssa tulevatkin olemaan työn alkuvaiheessa ensiarvoisen tärkeitä, sanoo Karojärvi.

Tampereen kaupungilla on ollut vammais- ja esteettömyysasiamies vuodesta 2007. Hän edistää vammaisten ja eri tavoin toimintaesteisten henkilöiden edellytyksiä elää ja toimia muiden kanssa yhdenvertaisena kaupunkilaisena. Hänen tehtäviinsä kuuluu myös rakennetun ympäristön ja palvelujen esteettömyyden ja saavutettavuuden edistäminen.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>