Nuorisovaltuusto sekä seniori- ja vammaisneuvostot uusiksi

Lempäälän vammaisneuvosto tutustumassa Kiinteistö Oy Sirkkavuoren toimitusjohtajan Arimo Heinon (vas.) johdolla vuokrakerrostalo Tiilimäkeen, joka sai  kolmeen rappukäytäväänsä hissit. Tutustumiskäynnillä olivat Irja Viljamaa, Sirkka-Liisa Poso, Tuula Petäkoski-Hult ja Pertti Pirhonen.

Lempäälän kunnanhallitus on  asettanut kuntaan uuden hallintosäännön  mukaisen nuorisovaltuuston, seniorineuvoston ja vammaisneuvoston.

Kunnanhallitus hyväksyi nuorisovaltuustolle, seniorineuvostolle ja vammaisneuvostolle toimintasäännöt sekä valitsi toimielimiin  jäsenet.

Lempäälässä on toiminut nuorisovaltuusto vuodesta 2000, seniorineuvosto vuodesta 2001 ja vammaisneuvosto vuodesta 1996.

Nuorisovaltuusto sekä seniori- ja vammaisneuvosto ovat vaikuttamis- ja kuulemiskanavia. Ne eivät toimi kunnan  viranomaisina eikä niillä ole julkista valtaa.

 

Nuorisovaltuusto: Minna Lappi, Olli Peura, Jaakko Sirén, Reetamari Pesonen, Assi Liikanen, Vertti Peltomäki, Natalia Lehtomaa, Anton Herala, Jemina Vanne, Neea Vuorensivu, Kia Järvinen, Miika Heinonen, Eeva Heinänen, Antti Riikonen, Matias Mäkiranta, Eerika Kaasinen, Emmi Hämäläinen ja Eeva Heinämäki

 

Seniorineuvosto: Riitta Aavajoki (Pirkanmaan Omaishoitajat ry), Jorma Kilpiö (Lempäälän eläkeläiset ry), Maikki Hämäläinen-Ylikahri (Eläkeliiton Lempäälän yhdistys), Helena Alapoti (Kansalliset seniorit), Lea Jokela (Lempäälän eläkkeensaajat), Jouko Rautkivi (Lempäälän seudun kristilliset eläkeläiset ja SPR Ystäväpalvelu) ja Markku Vuorensola (Eläkeliitto).

 

Vammaisneuvosto: Jukka Riihenmäki (Lempäälän-Vesilahden Reumayhdistys), Marja Sundström (Pirkanmaan AVH-yhdistys ja Aivoliitto), Tuula Petäkoski-Hult (Pirkanmaan Lihastautiyhdistys, Pirkanmaan Keliakiayhdistys ja Vammaisurheiluntuki ry), Teemu Mäkinen (Tampereen Seudun Invalidit ja Tampereen Seudun CP-yhdistys), Esa Salminen, Pirjo Virtanen (Tampereen seudun näkövammaiset ry), Pertti Pirhonen (Pirkanmaan Psoriasisyhdistys), Pirjo Pehu (Valkeakosken seudun kehitysvammaisten tuki ry), Raija Vastamaa (Tampereen Parkinson-yhdistys ry) ja Anna Sarén (Näkövammaiset Lapset ry).

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?