Rautatiealuetta Erik Ednerin puistoksi

Kaupan kohteena oleva alue sijaitsee entisen S-market-kiinteistön pohjoispuolella. Kuva: Erkki Koivisto

Lempäälän kunta ostaa Senaatti-kiinteistöiltä yhteensä 1 730 neliömetriä rakentamattomia rautatiealueita Lempäälän ydinkeskustan alueella. Kunnanhallituksen päätöksen mukaisesti kauppahinta on 40 400 euroa.

Alat sijaitsevat radan itäpuolella  Makasiinikadulla ja  Manttaalitiellä entisen S-market kiinteistön ja tulevan Telkäntaipaleen kevyenliikenteenväylän välissä. Ostettavalle alueelle on kaavoitettu Erik Ednerin puisto osana keskustan kehittämishanketta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>