Suunnistajapojat asialla?

Olin yksinäni Hakkarin koulun lähimetsässä sienessä keskellä päivää torstaina 4. lokakuuta. Siellä juoksi samaan aikaan suunnistuspoikia mellastaen ja huutaen pitkin isoja polkuja. He tuskin kovin paljoa rasteja etsivät.

Saavuttuani mäenkukkulalle puun juurelle, jolle polkupyöräni olin jättänyt, huomasin, että pyöräni oli revitty paikoiltaan ja korit oli revitty irti ja heitelty.

Tämä oli jo toinen kerta. Samoin kävi viime vuonna. Silloin uudehkosta Monarchistani oli puhkottu kumit, ja jouduin taluttamaan pyörän pitkän matkan kotiini Sähkötielle; kova työ 75-vuotiaalle naisvanhukselle. Nyt tekijä tuli ilmeisesti häirityksi, kun kuorma-auto ajoi soraa lähelle pyörän jättöpaikkaa.

Harmittaa tällainen ilkivalta, sillä muuten Hakkarin maasto on helppokulkuinen ja turvallinen paikka sienestää.

 

Pieniä suppilovahveroita

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>