Tietyö Lempäälä-Vesilahti -välillä

Tampereentiellä, Keskuskadun ja Pysäkkitien välinen tienparannus ja bussipysäkkien siirto paloaseman risteykseen alkoi puunkaadolla. Kuva: Jorma Hautala

Maanantaina 9. lokakuuta  alkoivat päällystystyöt tiellä 301 Lempäälästä Vesilahteen. Työ kestää viikon. Viikolla 42. päällystystyö jatkuu Ideaparkin rampin ja Pysäkkitien välillä teillä 190 ja 3003 päättyen kohtaan, jossa nyt vaihdetaan Tampereentiellä linja-autopysäkkien paikkoja paloaseman edustalla. Työ tehdään päivällä ja liikenne saattaa ruuhkautua. Tienkäyttäjiä kehotetaan käyttämään vaihtoehtoisia reittejä, jos se on mahdollista.

Vesilahdessa tienkäyttäjien on huomioitava lisäksi alkava tievalaistuksen rakentaminen, joka tapahtuu pääosin tien sivussa.

Lempäälän urakan jälkeen päällystys jatkuu Valkeakoskella. Päällystystyö tehdään ns. Remix-tekniikalla, jossa käytetään hyväksi vanha päällyste kuumentamalla se isoilla grilleillä. Grillit toimivat nestekaasulla ja päällyste kuumennetaan avoliekillä. Työmaan kohdalla on 30 km/h nopeusrajoitusta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>