Kisalle hikinen voitto Keski-Suomesta

Lentopallon ykkössarja tällä kaudella on tasaisen tasokas. Sarjakolmonen Lempäälän Kisa ja sarjassa kolmanneksi viimeisenä luuraava Liikunnan Riemu pelasivat kaksi tuntia ja vartin päälle viittä erää, kun vierastiimi Kisa lopulta voiton ja kaksi pistettä kairasi Jyväskylästä. Kolmekin pinnaa tarjolla oli, mutta sinnikkäästi puolustanut Riemu taisteli leijonan lailla 4. erässä Kisan isohkon etumatkan kiinni. Päätöseräkin oli supertasainen, se ratkesi Simo Puttosen iskuun ja lukemiin 15 – 12.
– Kaksi pistettä maistuu ja tuoksuu hyvälle. Tänä kautena jokainen sarjapinna on arvossaan, Kisa-luotsi Tapani Nyström maiskutteli.
Erityiskiitoksen Kisan valmennusjohto antoi vaikean alun jälkeen hyvin toimineelle vastaanottopelille. Libero Teemu Uusitalo ja yleispelaaja Arttu Linjamäki olivat nostoekspertteinä. Hakkuri Anssi Vesanen saldosi komeat 26 pistettä, jos toki matkaan mahtui suttaamistakin, etenkin syöttönurkkauksessa.
Seuraavaksi Kisa kohtaa Hakkarissa Kyyjärven Kyvyn lauantaina 21. lokakuuta. Kyky on viime vuosina ollut Kisalle todellinen peikko, voittoja ei lilliputtipitäjän porukalta ei ole Kisalle hellinnyt.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?