Yhden naisen hyväntekeväisyystempaus

Elvis Christmas tuo Vesilahdelle Elviksen rakastetuimmat joululaulutulkinnat Aron & Cool Companyn tulkitsemana

Susanna Suoniemen yhden naisen hyväntekeväisyyskonsertti järjestetään marraskuussa ja sen tuotto lahjoitetaan Hopelle ja Vesilahden seurakunnan diakoniatyölle sekä partiotoiminnalle. Kuva: Katariina Onnela

Susanna Suoniemi sai kesäkuussa idean. Hän tuumasi, että Vesilahden kunnassa kaivataan piristystä. Tuoreena sivistyslautakunnan jäsenenä säästöt säästöjen perään tulivat nopeasti tutuiksi ja iloisen mielen hyväntekeväisyyskonsertille oli tilausta.

Toiminnan naisena hän päätti järjestää sellaisen itse. Muotoutui ajatus hieman tavallisuudesta poikkeavasta joulukonsertista. Siihen kategoriaan lankesi Aronin eli Juha Leppäsen Elvis Christmas -konsertti, jota Susanna Suoniemi on ollut aiemmin kuulemassa loppuunmyydyssä Aleksanterin kirkossa.

– Toivon Elvis-Christmas-hyväntekeväisyyskonsertin edistävän yhteisöllisyyttä, yhdistävän sukupolvia ja auttavan apua tarvitsevia sekä tietenkin tuottavan myös elämyksiä ja paljon iloa kaikille, Susanna Suoniemi kertoo ja toteaa konsertin tuovan positiivista näkyvyyttä myös Vesilahden kunnalle.

Esiintymispaikaksi valikoitui Vesilahden kirkko ja hyväntekeväisyyskohteiksi Hope – Yhdessä ja yhteisesti Ry, seurakunnan diakoniatyö ja partiotoiminta. Susanna Suoniemi kertoo,että Hope valikoitui kohteeksi, koska se toimii vapaaehtoisvoimin ja Hopea on jokaisen apua tarvitsevan pirkanmaalaisen helppo lähestyä.

Hyväntekeväisyyskonserttia on valmisteltu kesästä asti ja syyskuussa konsertin toteutuminen viimein varmistui. Konsertin järjestelyt ovat vaatineet paljon aikaa muun muassa erilaisten neuvotteluiden vuoksi. Yllätyksenä Suoniemelle tuli se, kuinka vaikeaa oli löytää tukijoita tai yhteistyökumppaneita yhden naisen hyväntekeväisyystempaukselle.

– Toivotaan,että ensi vuonna se olisi helpompaa, jos Elvis-Christmas konsertista tulee jokavuotinen hyväntekeväisyysperinne Vesilahdessa.

Itse hän odottaa konsertissa eniten kappaleita If I can dream ja White Christmas.

– Kaikilla on lupa haaveilla. Jokaisella meistä on unelmia ja haaveita,joiden toivoisi joskus käyvän toteen. Yksi ajankohtainen pieni toive olisi saada jouluksi lunta ja että saisimme kokea kunnon vanhanajan talven. Ilo löytyy niistä elämän pienistä asioista.

Aron tulkitsee konsertissa Elviksen hengellistä musiikkia ja rakastetuimpia joululauluja.

Elvis Christmas -joulukonsertti Vesilahden kirkossa 26. marraskuuta  klo 18.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?